Sidevisninger den seneste uge

mandag den 12. september 2011

Mon de forstår det?

Så er der mere vrøvl fra mig...


Denne gang bliver min blog lidt af en whiner, så er du advaret, kære læser!

Jeg ved ikke hvordan man kan forklare det, for uanset hvad kommer det til at lyde alt for slemt, men det er der ikke så meget at gøre ved. Folk må jo skrive hvis de misforstår det.

Jeg føler mig ensom, meget meget ensom, her på lille als!
 Jeg vidste fra starten at jeg ville savne folk og det har jeg gjort, rigtig meget, men det bliver værre og værre! Jeg havde håbet på at det blev nemmere, men det gør det godt nok ikke!

Jeg ville sådan ønske at jeg stadig havde den der sikkerhed ved at der altid var en i nærheden du kunne snakke rigtigt med, når det er/var noget privat, som din mor ikke kunne hjælpe rigtigt med. Det man bruger en rigtig veninde til! Selvfølgelig har jeg stadig min veninde, og selvfølgelig kan jeg skrive med hende om ting jeg er ked af, men det er bare ikke det samme som når man sidder og snakker med hende!!

Så er der det med kæresten. Jeg savner ham! Indtil han startede på efterskolen var jeg vant til at alting kun handlede om os, og at han var det så snart jeg havde brug for ham og han savnede mig så snart vi ikke var sammen. Men sådan er det bare ikke mere, for han har 1000 andre ting at tænke på hele tiden og han er så glad for at være på efterskolen, så han lægger ikke mærke til det på samme måde mere. Det er svært at vænne sig til! Heldigvis hygger vi os (næsten) hele tiden når han er hjemme i weekenderne, men så er det bare så svært at sige farvel igen når han skal afsted igen! Det er også rigtig svært når både vennerne og kæresten er så glade for at være afsted, så føler man egentlig bare at de keder sig når de er hjemme, og at det ikke længere er godt nok til dem når de er hjemme.. Jeg prøver alt hvad jeg kan på at alle skal have det godt, men for fanden hvor er det ikke ret nemt når man helst bare vil have dem hjemme!!

Jeg kan sidde her mens jeg skriver denne blog og næsten græde, fordi jeg tænker på alt det jeg har med alle dem der er taget afsted, men jeg ved bare at ingen af dem vil kunne forstå mig rigtigt, fordi de alle har så meget andet at tænke på, de har noget at lave hele tiden og de prøver ikke det med at bare gå i det samme gamle trommerum og kede sig... ):
Nogle gange er man bare rigtig bange for at blive glemt.

Jeg har det ikke så godt når jeg ikke har mine faste omkring mig og hvis jeg først kommer ind i en stime hvor jeg ikke har det så godt, så lægger jeg bare endnu mere mærke ting hvad der mere er galt. Så lige nu savner jeg også bare mine søstre helt ekstremt alle sammen, jeg ville ønske de bare alle kunne komme hjem og være hos mig, uanset hvor træt jeg så ville være af dem efter et par dage! jeg er ligeglad! jeg har bare brug for folk omkring mig, folk jeg stoler på, folk jeg kender!

Det er bare ikke ret nemt lige nu når der sker så mange nye ting! ):

Nu glæder jeg mig bare til at vi alle kan være samlet fuldstændig igen! Med vennerne skal jeg nok vente helt til efterårs ferien, men med søstrene og selve familien bliver det nok ikke før jul vi alle er samlet rigtigt igen! ): Kæresten ser jeg heldigvis i de fleste weekender, men det er begrænset hvor meget man kan nå i løbet af en weekend, så jeg GLÆDER mig bare til at have længere tid med ham igen!

Jeg har det bare ikke godt. Men det var rart at få det ned på skrift. Få det ud..
Har du nogen du savner rigtig meget?

Hyg dig! og fred være med alle jer der savner jeres nærmeste! Jeg føler med jer!

// vShallow3 kommentarer:

  1. det noget sludder, du kan altid snakke med din mor om alting ^^

    SvarSlet
  2. Hvad skulle jeg snakke med min mor om? det er jo ikke hende jeg savner, hun er her jo.. og nej det er ikke alt man kan dele med sin mor på samme måde som man kan med en veninde :)

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet